Bitu Master hideg aszfalt keverék BIGBAG

165 600 Ft (130 394 Ft + ÁFA)

Kategória: Címke:

Hideg aszfalt kátyúzó keverék kötőanyaga, a keverékben alkalmazott bitumen biztosítja hogy a szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem következik be a kátyúzott felületen törés, csökkenti a repedés, felfagyás esélyének valószínűségét.

Anyagigény: 2cm-es rétegvastagság esetén kb. 50 kg / m2.

Felhordási hőmérséklet: optimális  0 °C-tól +40 °C-ig.

BITU MASTER kátyúzó keveréknek más hideg kátyúzó keverékekkel szemben nagy előnye, hogy a kötési reakció csak a bedolgozás folyamán keletkezett mechanikai igénybevétel, (pl. döngölés, vibrálás) hatására indul be és ezen speciális összetételnek köszönhetően a felhasználásig akár ömlesztett formában, szabad térben is tárolható akár 6 hónapig is lefedett állapotban. Mivel a levegő oxigénjének hatására sem károsodik egyhamar, nem köt meg, így nem szükséges zsákos, légmentes zárás, mely jelentős költségtényező, ezért használata egyszerűbb.

Részletes leírást és használati utasítást itt talál a termékhez: MEGTEKINTÉS

 

Raklaponként a BIG BAG zsák tartalma 900kg ömlesztett hideg aszfalt.

Egységár: 184Ft/kg , amely az ÁFA-t tartalmazza, BIG BAG zsák töltött tömege 900kg

Minden kosárba tett tétel esetén 1db raklapot felszámol a rendszerünk, amelynek díja darabonként 5080 Ft.

 

Szállítási és csomagolási díjunk ezen felül 31750 Ft az ország bármely pontjára minden egyes megkezdett raklap esetén!

900 kg, azaz 1 raklap zsákos hideg aszfalt elegendő 18 m2 felület aszfaltozására 2cm-es vastagságban.

A BITU MASTER hidegaszfalt keverékünket agrár területen foglalatoskodó szervezeteknek is ajánljuk, hisz vásárlóink körében előszeretettel válasszák a mi általunk forgalmazott hideg aszfaltot, hisz kisebb-nagyobb igényeket egyaránt kiszolgálunk, a piacon az egyik leggazdaságosabb árat biztosítjuk Vásárlóinknak.

Természetesen a BITU MASTER csak akkor alkalmazható sikeresen, ha azt megfelelően előkészített, szakszerű technológiai munkák elvégzése után állunk neki. A kátyúzó keverék tömörítése a körülményektől függően rétegenként végezhető kézi döngölővel, lapvibrátorral vagy vibrohengerrel maximum 5cm-es vastag rétegenként. A keverékkel történő szakszerű kátyúzás a meghibásodott burkolatrész ideiglenes és/vagy végleges helyreállítását jelenti, ami függ az adott útszakasz terheltségi fokától.

Termékünk kapható továbbá zsákos kivitelben is, valamint nagyobb beruházásokhoz saját teherautónk tonnás mennyiségben is kiszállítja egyedi áron.

Tömeg 900 kg
Méretek 120 × 80 × 150 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bitu Master hideg aszfalt keverék BIGBAG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük