Sárga homok 25kg zsákos

1 000 Ft (787 Ft + ÁFA)

Kategória: Címke:

25 kg/zsák

Webáruházunk kínálatában megtalálható minden olyan építőanyag, szerszám és kiegészítő, amely a hibátlan munkavégzéshez nélkülözhetetlen. Ilyen zsákos kiszerelésben elérhető homok, amely elsősorban betonozási munkálatok legkedveltebb alapanyaga.

Gazdaságos kiszerelésben is kapható. Strapabíró, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, tartós megoldást nyújt. A minőségi zsákos homok pécsi deponkban kedvezményes áron érhető el, aminek köszönhetően nem csak hibátlan, de gazdaságos is lesz a végeredmény.

Cégünk kiszállítást biztosít, így a zsákos homok Pécs, valamint akár az ország további területeire is eljuttatható. A minőségi homok egyszerű felhasználásának köszönhetően lakossági és ipari alkalmazásra is egyaránt megfelel, a legkisebb feladatoktól a legnagyobb betonozási munkálatokig.

Egységár: 40 Ft/kg , amely az ÁFA-t tartalmazza

Minden rendelés esetén 38 zsákonként 1db raklapot felszámol a rendszerünk, amelynek díja darabonként 2500 Ft.

Szállítási díjunk ezen felül 25400 Ft az ország bármely pontjára minden egyes megkezdett raklap esetén! Maximális terhelés a 35kg-os kiszerelésű zsákok esetén 39 zsák! A raklap bruttó tömege nem érheti el az 1000 kg-ot!

Tömeg 25 kg
Méretek 120 × 80 × 150 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sárga homok 25kg zsákos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük